ADI, MIHAELA si ALEXIA

 

 

Dupa cel mai frumos eveniment din viata noastra, nasterea Alexiei, timpul a trecut parca zburand si se apropia momentul mult asteptatim plinirea primului an de viata al puiului nostm. Cum am putea sarbatori mai bine si mai frumos decat cu o amintire cu-prinsa in niste fotografii si un album pentru posterioritate? Dar cum ne-am dorit ca totul sa fie mai mult decat perfect,dupa lungi cau-tari am gasit si persoanele potrivite: Cosmin si Ioana de la Cosmin Photography, doi oameni minunati, adevarati profesionisti care cu tact, ingeniozitate si multa rabdare au reusit sa imor-talizeze cele mai frumoase momente petrecute alaturi de minunea noastra intr-o zi atat de minunata!

Dupa cateva ore petrecute impreuna am primit cel mai frumos cadou pentru ziua Alexiei: fotografii extraordinare si un album minunat care ne vor aminti mereu cu drag de cei care ne-au fost alaturi intr-o frumoasa zi de iulie,iar acum asteptam cu nerabdare sa ne intalnim din nou pentru realizarea urmatorului album si anume: implinixea a doi anisori!

Multumim Cosmin si Ioana pentru amintirea draga si frumoasa de care am avut parte datorita voua si asteptam urmatoarea sedinta!