Testimoniale Clienti

Alexia, Oana si Adi
Dupa cel mai frumos eveniment din viata noastra, nasterea Alexiei, timpul a trecut parca zburand si se apropia momentul mult asteptatim plinirea primului an de viata al puiului nostm. Cum am putea sarbatori mai bine si mai frumos decat cu o amintire cu-prinsa in niste fotografii si un album pentru posterioritate? Dar cum ne-am dorit ca totul sa fie mai mult decat perfect,dupa lungi cau-tari am gasit si persoanele potrivite: Cosmin si Ioana de la Cosmin Photography, doi oameni minunati, adevarati profesionisti care cu tact, ingeniozitate si multa rabdare au reusit sa imor-talizeze cele mai frumoase momente petrecute alaturi de minunea noastra intr-o zi atat de minunata! Dupa cateva ore petrecute impreuna am primit cel mai frumos cadou pentru ziva Alexiei: fotografii extraordinare si un album minunat care ne vor aminti mereu cu drag de cei care ne-au fost alaturi intr-o frumoasa zi de iulie,iar acum asteptam cu nerabdare sa ne intalnim din nou pentru realizarea urmatorului album si anume: implinixea a doi anisori! Multumim Cosmin si Ioana pentru amintirea draga si frumoasa de care am avut parte datorita voua si asteptam urmatoarea sedinta!

Alexia, Oana si Adi

Tabita si Robert
Pentru ca ziua nuntii noastre se apropia, ca orice miri, am fost in cautarea fotografiilor perfecte (pe langa toate celelalte detalii, credem ca pozele sunt cele mat importante). Datorita nasilor nostri, i-am cunoscut pe Cosmin si Ioana, pe care i-am dorit ca si fotografi ai nuntii noastre imediat dupa ce le-am vazut bolgul. Aveau o eleganta in fiecare poza! Iar pentru a ne obisnui in fata gigantelor obiective, am inceput prima noastra sesiune foto in ziua cununie civile si mai exact in minunata Salina Turda. Saracii au si uitat de frigul dinauntru, iar timp de cateva ore bune ne-au plimbat in fiecare coltiror al salinei. Ziua nuntii a inceput si pentru ei la ora 4 dimineata, odata cu noi. Au asistat la fiecare moment important pt noi si 1-au surprins cu bucurie. A urmat si Trash-the-dress, o locatie aleasa cu gust de cei doi...Castelul Corvinilor din Hunedoara, unde pozele sunt de basm. Pentru ca am fost mai mult decat multumiti de tot ceea ce au facut si au realizat pentru noi, i-am rugat sa fotografieze si pe micutul nostru Kevin la prima lui aniversare. Oricand ne uitam la albumele noastre, suntem atat de fascinati de parca mereu le vedem pentru prima data. Cosmin si Ioana sunt adevarati artisti. Sunt plini de imaginatie si in cautarea locurilor superbe, atenti la fiecare detaliu si foarte deschisi. Au rabdare si te fac sa uiti de orice emotie. Ca sa inchei cu ce am inceput, noi am facut alegerea perfecta! Va multimim Cosmin si Ioana!

Tabita si Robert

Alexandra si Caleb
Momementele cele mai importante din viaţă rămân aproape de prezentul nostru dacă sunt materializate corespunzător.... Pe lângă imagini şi gânduri păstrate în suflet, un fotograf bun rezolvă această problemă uşor. Mi-am dat seama de acest lucru cand, plină de emoţie, am văzut pentru prima dată pozele de la nunta mea. Bucurie, invitaţi, emoţii, cer senin şi multă multă iubire....toate acestea au reuşit să fie conservate nu prin versuri, ci prin fotografie. Răsfoind azi albumul, am frumosul sentiment că retrăiesc o zi de basm, o zi binecuvântată, ziua nunţii. Asta a însemnat sa-l am pe Cosmin ca fotograf.

Alexandra si Caleb

Alexandra si Dan
Un detaliu important in ziua nuntii este sa fii relaxat si sa te bucuri de evenimentul in sine. Ma bucur ca pot spune ca in acea zi m-am simtit cu adevarat ca o printesa si ca am amintiri extrem de placute. Doua dintre persoanele ce au contribuit la starea noastra de bine din acea zi au fost Cosmin si Ioana, nu doar  fotografii nostrii, ci si prieteni dragi. Cu ei ne-am intalnit de mai multe on inainte de nunta, am stat ore intregi la povest, ne-au dat idei pentru eveniment si ne-au ajutat sa fim cat mai relaxati (un lucru deosebit de important avand in vedere ca nici eu, nici Dorin nu aveam experienta in arta fotografiei). Nunta trece repede, dar fotografiile raman si este extrem de placut sa te uiti la fotografii facute nu doar de catre o persoana cu experienta in domeniu, ci si cu sufletul, in care sunt surprinse momente importante din viata. Va multumim, Cosmin si Ioana, pentru grija, pentru profesionalismul desavasit, pentru ca ne-ati facut sa radem si sa ne simtim excelent, pentru rabdare si pentru prietenia voastra!  

Alexandra si Dan

Noi, Cadmiel si Ana ne pregateam pentru nunta si am inceput sa cautam fotografi pentru poze am intrebat si prietenii daca stiu pe cineva si am vazut niste poze care ne-au placut foarte mult si erau facute de Cosmin si Ioana Macavei. Am intrat pe internet sa vedem tot site-ul, ne-am uitat si ne-am decis ca a doua zi sa ne intalnim cu ei si i-am ales. Ziua nuntii alaturi de ei a fost perfecta, de neuitat. Cosmin a fost o persoana care ne facea sa radem, intelegator, mereu atent la detafii, la fel si Ioana, au fost si sunt prietenii nostri. Pozele care le-am primit au fost...waw...nu ne asteptam...am vazut ca ei fac poze de calitate, pun dragoste in ceea ce fac si sunt niste profesionisti. I-am recomandat si la prietenii nostăi, viitori miri, si le-am zis ca nu o sa regrete. Sunteti cei mai tari si a fost o mare placere sa fiti alaturi de noi! Multumim pentru munca depunsa!  
Stefy si Nicu
Din prima clipa cand am spus "DA" am stiut ca printre cele mai importante detalii la nunta mea vreau sa fie fotografiile. Asadar,am inceput sa caut pe internet, rascolind prin nenumarate site-uri pana cand 1-am gasit pe Cosmin. Din prima clipa m-au cucerit toate albumele realizate si nu am mai stat pe ganduri. Ziua nuntii a fost magica, exact asa cum mi-am dorit-o, am ras si m-am distrat in continuu cu Cosmin si Ioana in timp ce eram la pregatiri. Distractia a continuat si la nunta bineinteles, unde nici nu i-am vazut pe langa mine, desi erau. Toate clipele fericite, emotiile, juramintele noastre au fost suprinse perfect in fotografiile la care inca ne uitam cu atata drag si astazi! Nimic altceva nu ne puteam dori mai mult decat atat, va multumim din suflet!  

Stefy si Nicu

Ioana si Bogdan
Nunta noastra a fost unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata noastra si ne bucuram ca putem retrai momentele minunate din acea zi, vizionand fotografiile si filmuletul creat de Ioana si Cosmin, cei pe care i-am ales sa ne fie alaturi pe parcursul nuntii noastre. Este de nepretuit sa-ti vezi fericirea surprinsa intr-o fotografie si le dorim tuturor sa traiasca experienta pe care am trait-o noi, fara temeri, fara stres, doar emotii,bucurie si fericire! Sunteti minunati si asta se vede si se transmite prin fotografiile voastre. Va multumim! Ioana si Bogdan

Ioana si Bogdan

Isabelle si Marcel Tenter
Ideea de a invita familia Macavei sa se ocupe de partea artistica-fotografica la petrecerea noastra (ca sa nu spun nunta, data fiind acceptiunea generala cuvantului...) a venit firesc, vazandu-i "in actiune" la o nunta la care noi eram nasi. Ne-am distrat de minune in timpul sedintei foto, scurta dar foarte intensa, pentru "parintii spirituali". Atat de bine incat, in momentul in care am vazut si rezultatul - fotografiile, acestea au parut un bonus. Ei bine, lucrurile au fost chiar si mai bune atunci cand am fost chiar noi eroii principali ai evenimentului. Prezenti peste tot, atenti, simpatici, Ioana si Cosmin au reusit sa ne "chinuie" incantator, vanandu-ne, practic, pentru instantanee sau pentru a ne surprinde intr-un cadru mai special. Cred ca asa se simt vedetele sub lumina blitz-ului. Ce mi-a placut in mod special fost ce a urmat: finalizarea albumului, tot ce insemnat partea de detaliu, atentie... Propunerile lor au venit intotdeauna respectand dorintele nostre, ca o continuare, ca o completare fireasca. Finalul? Uimitor! Suntem extrem de multumiti de fotografiile pe care le avem - vor ramane niste amintiri spendide, dovezi vii ale distractiei si veseliei ce au caracterizat evenimentul nostru special. Le multumim Ioanei si lui Cosmin si, cu siguranta vom invita sa ne imortalizeze si alte momente. Isabelle si Marcel Tenter

Isabelle si Marcel Tenter

Denisa si Catalin
Ce frumoase sunt 😍 parca retraiesc nunta 🤩 multumim. Ati reusit sa scoateti in evidenta toate momentele perfecte ale povestii noastre ❤️ Cele de la sedinta foto sunt wow!


Denisa si Catalin

Dan şi Laura
Pentru noi, unul din puţinele lucruri care ne declanşează sentimentele trăite in ziua căsătoriei este albumul, tabloul sau pozele aşezate cu grijă prin casă şi pe care, de fiecare dată când le privim ne transpun din nou în acea zi minunată de primăvară. De aceea, pentru mine şi Laura, alegerea fotografului avea să fie una dintre alegerile importante pe care trebuia să le facem pentru ca ziua de 25 mai 2013 să rămănă in inima noastră o amintire de neuitat. Am inceput „vănătoarea" de fotografi, care după câteva săptămăni s-a finalizat cu alegerea Ioanei si a lui Cosmin. De ce   ales tocmai pe ei din sutele de fotografi care sunt in Cluj? Pur şi simplu am fost fascinaţi de cadrelele pe care le surprind în nişte locuri atât de banale nouă. Experienţa noastră cu Ioana şi Cosmin a fost peste aşteptări. Cosmin a fost fotograful care a reuşit NU doar să surprindă anumite momente oarecare, ci el a reuşit să spună o poveste. De aceea, el este pentru noi Artistul poveştii noastre. Dincolo de profesionalismul şi dedicarea de care au dat dovadă, Ioana şi Cosmin au rămas acei prieteni aproape de inima noastră cu care ne intâlnim cu drag de fiecare dată când avem ocazia.  

Dan şi Laura

Randa & Jalal
I’m overwhelmed with happiness because of you  you’re perfect guys and we’ll never forget you, you left your fingerprints on our big day in a perfect way Thank you for everything!! You’re the sweetest couple photographers I’ve ever seen

Randa & Jalal

Alexandra si Dan
Vreau sa descriu in cateva cuvinte cat de frumoasa a fost colaborarea cu Cosmin si Ioana. I-am cunoscut la recomandarea unui prieten si o sa ii recomand de cate ori am ocazia 🙂 Ne-au fost alaturi in cel mai important moment al vietii noastre si pot sa spun ca ne-au surprins in mod deosebit felul in care au imortalizat toate momentele importante din aceea zi. Ne-a prins extraordinar de bine discutia pe care am avut-o inainte de nunta si mai ales sedinta foto dinainte de nunta unde ne-am cunoscut mai bine Am realizat si o sesiune Trash the dress care a fost la fel de spectaculoasa si memorabila. Le multumesc pe aceasta cale pentru tot ce au facut pentru noi, le multumesc pentru toate aminnrile care le-au surprins, le privesc cu mare drag si acum 🙂 si sa ne vedem cu drag la botez!

Alexandra si Dan